Helhetsleverantör av storköks och restaurangutrustning

HELUX storkök & inredningar är en helhetsleverantör av storköks och restaurangutrustning, HELUX med säte i Jönköping är också ett arkitekt och inredningsföretag med fokus på kundanpassade och skräddarsydda lösningar för storkök, hotell och restaurang. Utöver egen försäljning och leverans av köksutrustning, skapar och tillverkar vi även lösningar efter kunds idéer och önskemål i samråd med oss.

Restaurangutrustning till professionella kök

HELUX har sedan start levererat storköks- och restaurangutrustning och tillbehör till många av de professionella köken runt om i Sverige. Vi levererar idag restaurangutrustning till alla typer av restaurangverksamheter. Vi har en hög kompetens om restaurangutrustning och hjälper till hela vägen – från ide till färdigt kök.

Från idé till färdigt storkök!

Med tillgång ett av marknadens bredaste sortiment av restaurangutrustning med styrka och stort fokus på kända varumärken så att vi kan tillgodose behoven hos storkök, restauranger, cafeér och offentlig sektor som ställer höga krav. Vi hjälper er att hitta rätt restaurangutrustning och finns med hela tiden, innan, under och efter ditt köp.

Från idé till verklighet

Helux hjälper till att förverkliga kunders idéer genom att bidra till både kundspecifika och unika inrednings, och/- eller helhetslösningar för att uppfylla kundens unika behov på bästa möjliga sätt. Kombination av försäljning och tillverkning gör Helux till en trygg och enkel leverantör för dig som kund då vi hjälper till med alla tänkbara idéer och behov i köks- och restaurangmiljö för mindre likväl som större helhetslösningar för storkök, restaurang och hotell.