Finansieringsmöjligheter för handel eller leasing av storköksprodukter.

Finansieringslösning för dig som planerar att investera i ett nytt kök eller för köp av köks- och restaurangutrustning

Finansiering
Läs mer

Finansiering eller leasing med Wasa Kredit AB

I samarbete med Wasa Kredit erbjuder HELUX Storkök och Inredning en smart och förmånlig finansieringslösning som riktar sig till dig som planerar att investera i ett nytt kök eller för handel av storköksprodukter, som hyra eller leasing. Läs mer om detta på Wasa Kredits hemsida. Wasa Kredit AB erbjuder leasing- och avbetalnings-finansiering dels genom sina samarbetspartners inom bl a fordonshandel, dator-/kontorshandel och maskinhandel, dels direkt till företagskunder. De erbjuder också lån och kontokortskrediter till privatpersoner.

Vi erbjuder uthyrning och leasing av allt inom restaurangutrustning, storköksmaskiner och likande produkter och tillbehör för korta likväl som för längre perioder. Vi hjälper självfallet till med såväl transport som eventuell montering och installation.

Wasa Kredit

Inköpspris och leasingavgifter

Inköpspris och leasingavgifterna varierar över tid. Dock är normalt ca 5% av inköpspris som restvärde. Uppläggningsavgift och eventuella faktureringsavgifter tillkommer. Läs mer om detta på Wasa Kredits hemsida.

Hur ansöker du om finansiering och leasing?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig kring de frågor du har när det gäller finansiering och leasing. Du kommer kontakt med oss måndag till fredag mellan 8 – 17 och via e-post info@helux.se alla timmar på dygnet. Kontakta oss för frågor och offert på just era specifika önskemål.